Vakantiepark met karakter

Dit kleinschalige vakantiepark met 44 vakantiehuisjes in Overijssel ligt bijna letterlijk op de grens met Drenthe. De bungalows, gebouwd als knusse authentieke Oudhollandse boerderijtjes zijn gesitueerd aan een zestal pleintjes in de vorm van brinken en beschikken elk over een eigen buitenterras. Het groenplan is zodanig ontwikkeld dat elke woning volop profiteren kan van de zon terwijl toch voldoende privacy gewaarborgd is.

Op het vakantiepark zijn er voor de kinderen wat speeltoestellen aanwezig. Ook is er een jeu-de-boules baan. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over fiets- en wandelmogelijkheden en is er informatie aanwezig voor musea en attracties in de omgeving. Via de receptie is het ook mogelijk om een fiets voor u te reserveren. In samenwerking met Huisjes Tweewielers kunnen wij voor u een fiets met handrem en versnelling regelen of een e-bike! En wilt u een dag(deel) een elektrische scooter, een E-broezer, huren, ook dat is mogelijk!

Overzicht

Hieronder staat de plattegrond van het gehele park met de nummers van de vakantiehuisjes. Zo kunt u het vakantiehuisje, welke in de verhuur zijn, gemakkelijk terug vinden en eventueel op basis hiervan uw keuze maken.